Певецът Атанас Колев скочи на Диона. След словестния сблъсък с Емрах певецът

...
Певецът Атанас Колев скочи на Диона. След словестния сблъсък с Емрах певецът
Коментари Харесай

Атанас Колев за Диона: Видяла в тоя резил възможност да блесне

Певецът Атанас Колев скочи на Диона. След словестния конфликт с Емрах певецът този път реши да подхване и Диона за изцепката й зад кормилото. В новото приложение Threads той дефинира осмиването на случката като безкрайна безочливост. 

Според него тя е " видяла в тоя срам опция да блесне. Ако имаше метод някак вълшебен да превърнем тая безочливост в кебапчета и кюфтета, светът в никакъв случай повече нямаше да има потребност да убива животни, с цел да яде ". 

Диона от своя страна не му остана длъжна и написа, че никой нямаше да чуе за него, в случай че не бяха Емрах и Лидия. " Вместо да ми раздава морал, да пуска някоя ария. Аз давам газ и не спирам макар всички труднoсти. Не разгадавам на непознатата популярност ", споделя Диона. 

В своя отбрана певицата изясни, че към момента не е получила резултати от тестът си. По думите й резултатите не доказвали, че е шофирaла под въздействието на кокаин, а показвали " съществуването на ", а опиатите престоявали в организма до 6 месеца, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР